Aarhus Universitets logo
Find
Skolehistorie
Samlinger
Anskuelsesbilleder
Sognekort
Historisk Pædagogisk Studiesamling
Skolens genstande
Skolehistorisk fotosamling
Skolelove
Undervisningsmaterialer
Baggrundsartikler, materialer og supplerende litteratur
Vejledning til materialet
Kolofon
Digitale udstillinger
Temaer
Livet i og omkring skolen
Fag og materialer
Eleverne og lærerne
Skolepolitik og skolefolk
Lærer for livet
Uddannelse af lærere og pædagoger
Anskuelsesundervisning
Historien om Dansk Skolemuseum 1887– 2017
Uddannelseshistoriske kilder
Aktuelt
Om Skolehistorie
Medlemmer af projektgruppen
Netværk
Presseomtale
Tilgængeliggørelse af den skolehistoriske kulturarv
Kontakt skolehistorie
Du er her:
Forside
Samlinger
Anskuelsesbilleder
Udvalgte tavler til nettet
Husgerning
Samlinger
Anskuelsesbilleder
Søgevejledning til samlingen
Sognekort
Historisk Pædagogisk Studiesamling
Skolens genstande
Skolehistorisk fotosamling
Skolelove
Husgerning
20002 - Birgitte Berg Nielsen: Parteringstavler 1: Okse
20003 - Birgitte Berg Nielsen: Parteringstavler 2: Faar
20004 - Birgitte Berg Nielsen: Parteringstavler 3: Svin
20005 - Birgitte Berg Nielsen: Parteringstavler 4: Svin
20006 - Magdalene Lauridsen: Dansk Kosttavle (Richard Eges)
20007 - Weigelts dansksprogede næringsmiddeltavler: 1. Dyriske Næringsmidlers Næringsværdi
20008 - Weigelts dansksprogede næringsmiddeltavler: 2. Vegetabilske Næringsmidlers Næringsværdi
20009 - Weigelts tyske næringsmiddeltavler: 1. Nährwert tierischer Nahrungsmittel
20010 - Weigelts tyske næringsmiddeltavler: 2. Nährwert pflanzlicher Nahrungsmittel
20011 - Hultgrens næringsmiddeltavle: De vanligaste födoämnenas kemiska aammansättning: 1. Animaliska födoämnen, 2. Vegetabiliska födoämnen, 3. Färdigberedda födoämnen
20012 - Hultgrens næringsmiddeltavle: De vanligaste födoämnenas kemiska aammansättning: A. Ur djurriket, B. Ur växtriket
20016 - Svenske parteringstavler 1: Hur svin styckas
20017 - Svenske parteringstavler 2: Huru en oxe styckas
20018 - Svenske parteringstavler 3: Hur kalf styckas
20019 - Svenske parteringstavler 4: Hur ett får styckas
20025 - Karl Schmidt: Das Fleisch, unserer gewöhnlichen Schlachttiere: Das Rind
20026 - Benninghoven: Die wichtigsten menschlichen Nahrungsmittel und ihr mittlerer Prozentgehalt an Nährstoffen, Salzen und Wasser
20027 - Van Rompayes okseparteringstavle i køkkenøkonomiserien: L'Economie Domistique - Journal de la Cuisine
20030 - Skolekøkkener 1: Oversigt over Skolekøkkener i Privatskoler i København og Provinsbyer: Vægtdemonstrationstavle A
20030 - Skolekøkkener 1: Oversigt over Skolekøkkener i Privatskoler i København og Provinsbyer: Vægtdemonstrationstavle B
20031 - Skolekøkkener 2: Oversigt over Skolekøkkener i Kommuneskoler i København og Provinsbyer
20032 - Skolekøkkener 3: Oversigt over Københavns Kommunale Fortsættelsesundervisning i Husholdning og Madlavning-frivillig
20033 - Skolekøkkener 4: Oversigt over Uddannelsen af Skolekøkkenlærerinder paa Statens Lærerhøjskole
20034 - Hencks næringsmiddeltavler 1: Unsere Nahrungsmittel nach ihren wesentlichen Nährstoffen für den hauswirtschaftlichen und Rechen-Unterricht
20035 - Hencks næringsmiddeltavler 2: Unsere Nahrungsmittel nach ihren wesentlichen Nährstoffen für den hauswirtschaftlichen und Rechen-Unterricht
20036 - Hencks næringsmiddeltavler 3: Unsere Nahrungsmittel nach ihren wesentlichen Nährstoffen für den hauswirtschaftlichen und Rechen-Unterricht
20037 - Hencks næringsmiddeltavler 4: Unsere Nahrungsmittel nach ihren wesentlichen Nährstoffen für den hauswirtschaftlichen und Rechen-Unterricht
20038 - Hencks næringsmiddeltavler 5: Unsere Nahrungsmittel nach ihren wesentlichen Nährstoffen für den hauswirtschaftlichen und Rechen-Unterricht
20039 - Hencks næringsmiddeltavler 6: Unsere Nahrungsmittel nach ihren wesentlichen Nährstoffen für den hauswirtschaftlichen und Rechen-Unterricht
20040 - Hencks næringsmiddeltavler 7: Unsere Nahrungsmittel nach ihren wesentlichen Nährstoffen für den hauswirtschaftlichen und Rechen-Unterricht
20041 - Hencks næringsmiddeltavler 8: Unsere Nahrungsmittel nach ihren wesentlichen Nährstoffen für den hauswirtschaftlichen und Rechen-Unterricht
Revideret 15.11.2024
-
Karin Englev